Betaald voetbal

Voorzitter Mulder: 'Heracles voorbeeld voor GA Eagles'

Voorzitter Edwin Mulder ziet Heracles Almelo als voorbeeld voor Go Ahead Eagles, mocht de club komende zondag promoveren naar de eredivisie. Dat zei hij maandag tegen Radio Oost.
Mulder zegt dat de club de laatste jaren al rekening heeft gehouden met eventuele promotie door te bouwen aan een goede organisatie en het verbeteren van de accommodatie. De club heeft wel kansen in de eredivisie omdat het budget iets gaat veranderen bij promotie. Dat moet dan komen uit sponsorinkomsten en seizoenkaartverkoop. Wel zal Go Ahead de laagste begroting van de eredivisie hebben.

Twee lijstjes

Mulder geeft aan dat de club twee lijstjes heeft voor komend seizoen wat betreft spelers. De Deventer club huurt dit seizoen enkele spelers en gaat na zondag bekijken welke spelers blijven of vertrekken bij eventuele promotie. Ook zijn er enkele spelers in de huidige selectie die het niveau van de eredivisie niet aankunnen.

Huldiging

Als laatste gaat Mulder in op het eventuele vieren van de promotie. De club is al in gesprek met de gemeente Deventer over de festiviteiten. Binnen de club is er ook al veel overleg.
Luister het hele gesprek met scheidend voorzitter Mulder terug in het audiofragment.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.