RTV Oost familiedag 2013

Extra kaarten voor 'RTV Oost Familiedag'

Familiepretpark De Waarbeek
Familiepretpark De Waarbeek
Heb je geen kaarten kunnen bemachtigen voor de RTV Oost Familiedag? Luister dan de komende week naar Radio Oost, want daar worden de 200 allerlaatste entreebewijzen weggegeven!
Van maandag 27 mei t/m zondag 2 juni worden in de programma's KlaarWakker, Goeiemorgen Overijssel, Goeiemiddag Overijssel, Afslag Oost, Zie Zo Zaterdag en Zie Zo Zondag kaarten weggegeven. In elke uitzending zijn 4 gratis entreebewijzen te winnen. Meer aanwijzingen worden door de presentatoren gegeven.
Luister dus komende week naar Radio Oost en bemachtig de allerallerlaatste kaarten voor de RTV Oost Familiedag in Familiepretpark De Waarbeek!
De Waarbeek is al sinds jaar en dag het gezelligste dagje uit van Twente. In de bossen tussen Enschede en Hengelo ligt dit nostalgische familiepretpark. De attracties uit het verleden voldoen nu aan de meest moderne veiligheidseisen en maken De Waarbeek tot een speelparadijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Samen met Twekky, Jerry Glitter en Hetty Confetti beleven ze met hun ouders, opa's en oma's een geweldig dagje uit!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.