Nieuwsbrief

RTV Oost volgt Go Ahead Eagles op de voet

Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
Zondag 26 mei kan Go Ahead Eagles voor het eerst in zeventien jaar promoveren naar de eredivisie. RTV Oost volgt de wedstrijd komende zondag op de voet.
Nadat donderdag in eigen huis met 3-0 werd gewonnen van FC Volendam heeft het team van Erik ten Hag een uitstekende uitgangspositie om de play-offs succesvol af te sluiten en de vierde Overijsselse ploeg te worden op het hoogste niveau.
Radio Oost doet vanaf 16.30 uur live verslag van het duel in Volendam, met wedstrijdcommentaar van Paul Schabbink en Nico Wantia. TV Oost verzorgt vanaf 16.00 uur een live uitzending met sfeerbeelden vanuit Volendam en stadion De Adelaarshorst in Deventer, waar fans de wedstrijd volgen op een groot beeldscherm. Tijdens de wedstrijd worden de live beelden ondersteund door het radioverslag. Na afloop van de wedstrijd loopt de uitzending door tot 19.00 uur, met aandacht voor de reacties van de fans. De presentatie is in handen van Bert van Losser, analist is voetbaltrainer Jan van Staa.

Huldiging

Als Go Ahead Eagles promoveert, zal zondag vanaf 21.00 uur tevens de aankomst van de spelersbus in Deventer live te zien zijn bij TV Oost. Ook de huldiging van de ploeg op maandag zal in dat geval live in beeld worden gebracht, van 18.30 tot 20.00 uur.
Tijdens deze live-uitzendingen kunnen fans en tv-kijkers een Tweet sturen die in beeld te zien is. Voeg daarvoor #tvoost toe aan je Twitterbericht.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.