Persberichten

Wederom groots opgezet RTV Oost Oktoberfest

Op initiatief van en in samenwerking met de Evenementenhal in Hardenberg is er op donderdag 3 oktober 2013 opnieuw een RTV Oost Oktoberfest. Dat is vandaag bekendgemaakt door de regionale omroep voor Overijssel.
Het feest met live muziek van de allerbeste artiesten uit de Alpenlanden wordt nieuw leven ingeblazen omdat er nog altijd veel belangstelling is vanuit het publiek. Overijssel is dé provincie als het gaat om Nederlandse Oktoberfeesten. Het laatste RTV Oost Oktoberfest dateert van 2008. De voorverkoop voor de nieuwe editie is vandaag van start gegaan. Alle informatie is te vinden op rtvoost.nl/oktoberfest.
Het RTV Oost Oktoberfest 2013 vormt tevens de aftrap van het Nederlandse Oktoberfeestseizoen. In de Evenementenhal Hardenberg zal worden opgetreden door De Grenslandkapel, Die Freddy Pfisterband, Romy aus Bayern, Die drei Zillertaler, Günter Sturm, Die Zillertaler, Ohne Gewähr, Da Zillertaler und die Geigerin en Moove Showballet & Entertainment.
De presentatie is in handen van RTV Oost-coryfee en ‘Alpendeskundige’ Dorothy Oosting. Het feest vindt plaats in Volkstümliche sfeer met lange tafels, een gedeelte met staplaatsen en een groot podium. De Evenementenhal zal worden ingericht als een traditionele Oktoberfestzelt en RTV Oost maakt tv-opnamen voor een serie van acht muziekprogramma’s.
Meer informatie is te vinden op rtvoost.nl/oktoberfest.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.