Nieuws

GA Eagles-trainer Ten Hag: "Wind in de zeilen"

Vele duizenden mensen zijn vanavond naar De Brink in Deventer gekomen om het eerste elftal van Go Ahead Eagles te huldigen.
Trainer Ten Hag bedankte de fans voor de steun. Hij refereerde in zijn toespraak nog even aan vorig jaar toen hij zei dat Go Ahead Eagles niet kan leven op de wind van gisteren. "Maar nu zeg ik, de wind zit in de zeilen. We zijn terug, terug van zeventien jaar weggeweest."
Voorzitter Edwin Mulder bedankte het publiek meerdere malen. "Zonder jullie hadden we niet zoveel wedstrijden winnend over de streep getrokken", sprak een zichtbaar geëmotioneerde voorzitter. Ook bedankte hij de meer dan honderdvijftig vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de club. "Zonder vrijwilligers is er geen betaald voetbal in Deventer." Tegelijkertijd met de promotie stopt Mulder als voorzitter. Hij wordt opgevolgd door Edwin Lugt.
Burgemeester Heidema reikte aan trainer Ten Hag de Zilveren legpenning uit. Deze stadsprijs krijgen mensen of instellingen in Deventer die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.