RTV Oost familiedag 2013

Programma RTV Oost Familiedag

De RTV Oost Familiedag is zondag 9 juni tussen 10.00 en 17.00 uur live te volgen via TV Oost. Ook Radio Oost zal regelmatig bijdragen vanuit familiepretpark De Waarbeek laten horen. De centrale presentatie is deze dag in handen van Dorothy Oosting en Bert Eeftink doet vanaf diverse plekken in het park verslag. Daarnaast zullen er bekende RTV Oost presentatoren en medewerkers bij de diverse attracties assisteren.

Sterrenparadepaviljoen

Marisa Heutink en Bert van Losser presenteren elk uur in het Sterrenparadepaviljoen een show met een kidsdisco, Twekky de parkmascotte en het spel 'Petje op, Petje af'. De eerste 2000 kinderen krijgen bij de entree een blauwe RTV Oost-pet om mee te doen met het spel.

René Karst

Onze Drentse vriend René Karst is zondag 9 juni onze speciale gast. Je kent René Karst van de uitbundige hit ‘Supergave tijd’, het dynamische ‘Ik wil zo graag weer twintig zijn’ of het speelse ‘Op tafel dansen’. Zijn nummers hebben altijd een hoog meezinggehalte en zijn teksten spreken een breed publiek aan. Feestpop in een Nederlands jasje van de man die de vrolijkheid heeft uitgevonden… René Karst!

Feestlift

Het Overijsselse duo ‘Feestlift’ komt ook optreden op de RTV Oost Familiedag. Eén ding staat vast: Het gaat een groot, wervelend optreden worden, één groot feest der herkenning!! Frank en Marco zijn FEESTLIFT en zij weten precies waar het publiek op getrakteerd wil worden… Het repertoire is hoofdzakelijk Nederlandstalig, met uitstapjes naar Duitse schlagers en Engelse hits. PARTY TIME!

Meepraten via social media

Iedereen kan via Twitter live meepraten over de RTV Oost Familiedag door #tvoost aan een bericht toe te voegen. De berichten worden gedurende de dag op TV Oost getoond.

Praktische informatie

Het park is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. U vindt Familiepretpark de Waarbeek aan de Twekkelerweg 327 in Hengelo. Telefoonnummer 0900 - 414 11 11 (0,45 ct/pm). Vanaf de autosnelweg A1/A35 (Deventer-Enschede) richting Hengelo-Zuid rijden en de afslag Twentekanaal nemen. Bij alle invalswegen van Hengelo begint een duidelijke bewegwijzering naar Familiepretpark De Waarbeek. Meer informatie over het park vindt u op de website van de Waarbeek.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.