Nieuwsbrief

UIT-tips voor komend weekend

OverUIT
OverUIT
Het weekend staat weer voor de deur! Zin om iets leuks te doen? De beste tips krijg je van OverUIT..
Zo is zaterdag 1 juni de Weerselose Markt in Weerselo. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop op de Weerselose Markt: van oude spullen op zolder tot nieuwe gebruiksgoederen en van tweede-hands kleding tot waardevol aarde- en sierwerk. Ook vind je er handelaren van gewone weekmarkten, waaronder verkopers van (exotische) verse levensmiddelen.
Ook kun je je zaterdag vermaken op de Deldense Streekmarkt. Op één centrale locatie, gelegen naast de Oude Blasiuskerk, bieden producenten hun ambachtelijke producten aan. Producten die variëren van groente en fruit tot vlees, vis, brood en zuivel. Met de organisatie van de Streekmarkt speelt de Stichting Streekmarkt Twente in op een groeiende behoefte aan streekeigen producten.
In Zwolle wordt morgen de Fundatie heropend door prinses Beatrix. Zaterdag 1 juni is de eerste publieksdag. Zwolle Unlimited wordt gehouden als afsluiting van het theaterseizoen en markeert de overgang naar de zomer, vier dagen lang staat Zwolle bol van de festivals, theater, muziek en sport. Op zondag 2 juni kunnen wijnliefhebbers hun hart ophalen tijdens het eerste Zwolse Wijnfestival.
Zondag 2 juni is er Koopzondag in Deventer. Een mooie gelegenheid om eens lekker door de straten van Deventer te struinen op zoek naar leuke dingen die je wel of niet nodig hebt.
Of ga je liever op Moerasvaartocht in Ossenzijl? Staatsbosbeheer organiseert in samenwerking met Rondvaartbedrijf Vaartjes een prachtige moerasvaartocht door de Weerribben. Vaar mee in een speciaal gebouwde overdekte platbodem door de kleine en ondiepe slootjes en ontdek het bijzondere moerasgebied. Een ervaren gids vertelt u onderweg alle wetenswaardigheden.
Wil jij weten wat er bij jou te doen is dit weekend? Kijk dan op OverUIT.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.