Sport

Michel Mulder wint 1000 meter bij NK Baan

Michel Mulder
Michel Mulder
Michel Mulder heeft zaterdag de 1000 meter gewonnen tijdens de NK Inline-skaten baan in Almere. De Zwollenaar bleef Crispijn Ariëns en Sander de Graaff voor.
Bij de vrouwen eindigde Bianca Roosenboom op plek twee. De Kampense moest de winst aan Manon Kamminga uit Heerenveen laten. Lisanne Buurman uit Heerenveen werd derde.

Puntenkoers

Later op de dag werd Roosenboom derde op puntenkoers en zag ze opnieuw Kamminga winnen. Elma de Vries eindigde op plek twee. Bij de heren was Gerwin Smit de beste Overijsselaar op plek zeven.

Afvalkoers

Vrijdagavond ging de winst op de afvalkoers al verrassend naar Geert Plender uit Kampen. Hij hield favoriet Ariëns en Ruurd Dijkstra uit Nijeholtwode achter zich. Bij de dames werd Roosenboom derde, ook daar ging de winst naar Kamminga en De Vries uit Meppel werd derde.

300 meter tijdrit

Op dezelfde avond won Ronald Mulder de 300 meter tijdrit. Hij bleef broer Ronald nipt voor en zag Mark Horsten uit Heerenveen als derde eindigen. Roosenboom moest bij de vrouwen opnieuw de winst aan Kamminga laten. De Kampense werd zelf tweede en De Vries eindige op plek drie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.