Nieuws

Zwaargewonde bij feestje IJVV IJsselmuiden

De promotie naar de tweede klasse van voetbalvereniging IJVV uit IJsselmuiden is uitgelopen op een drama. Tijdens een rondrit op een vrachtauto vielen vijf mensen van de wagen. Een persoon raakte zwaargewond.
In een verklaring op de website van IJVV meldt het bestuur van de club dat een speler en een trouwe supporter  in het ziekenhuis liggen, maar dat hun toestand stabiel is. Daarnaast hebben drie spelers kneuzingen opgelopen en één speler heeft een botbreuk. In de verklaring zegt het bestuur het ongeval te betreuren en mee te leven met de slachtoffers.

Houten leuning brak

IJVV keerde vandaag na een afwezigheid van twee jaar terug naar de tweede klasse. Dat werd gevierd met een ererit. Volgens een woordvoerder van de politie ging het mis toen de wagen een bocht nam op de Goudplevier in IJsselmuiden. Een houten leuning van de wagen brak af. Vijf feestvierders vielen van de wagen en raakten gewond. Volgens een woordvoerder van de politie zijn de slachtoffers met schouder- en rugletsel naar een ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt hoe het ongeluk precies kon gebeuren. 
Bekijk de video in HD op YouTube.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.