Nieuws

Nog één slachtoffer val IJsselmuiden in ziekenhuis

Van de vijf mensen die gisteren gewond raakten bij een val van een vrachtwagen in IJsselmuiden, ligt er nog één in het ziekenhuis.
De selectie en supporters van voetbalclub IJ.V.V. vierden gisteren de promotie naar de Tweede Klasse met een rondrit door IJsselmuiden. Ze stonden in een open vrachtwagen. Het ging mis toen op de Goudplevier een bocht werd genomen en één van de houten leuningen brak. Vijf mensen, onder wie drie spelers, vielen van de wagen. Na het ongeval werden twee slachtoffers, een speler en een supporter, opgenomen in het ziekenhuis. De supporter ligt er nog ter observatie. Volgens een verklaring van de club op de website is zijn situatie stabiel. De overige slachtoffers hebben onder andere een sleutelbeen gebroken, een scheurtje in een schouderblad en kneuzingen opgelopen.
De politie stelt een onderzoek in naar het ongeval. Transportbedrijf Wezenberg, eigenaar van de vrachtwagen, wil geen commentaar geven. De gemeente Kampen kon vandaag niet melden of voor de rondrit een vergunning noodzakelijk was en of deze is verleend. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.