Nieuws

Stormloop op seizoenkaarten Go Ahead Eagles

Op de nieuwe seizoenkaarten van Go Ahead Eagles is een ware stormloop ontstaan. Op de eerste dag van de vrije verkoop van de kaarten kwamen al meer dan 2500 aanvragen binnen voor een tribuneplaats.
Vanaf negen uur 's ochtend liep het meteen storm. "We moeten alle zeilen bijzetten om de aanvragen te verwerken. Het mailsysteem sloeg bijna op tilt", schetst een medewerkster van de Deventer betaald voetbalclub het beeld. Go Ahead Eagles is na de promotie naar de eredivisie populair onder voetbalfans. De club gaat deze zomer de accommodatie van het stadion met 1500 toeschouwers vergroten om de toeloop van nieuwe supporters op te kunnen vangen.
De huidige seizoenkaarthouders hoeven niet zo'n haast te maken met het halen van een nieuwe jaarkaart. Zij hebben de garantie dat zij tot 1 juli hun huidige tribunestoel terug kunnen kopen. Pas daarna gaan ook die stoelen in de vrije verkoop. Go Ahead Eagles gaat er vanuit komend seizoen zevenduizend fans een plaats te kunnen geven in de Adelaarshorst. Afgelopen seizoen trok Eagles gemiddeld ruim vierduizend toeschouwers in de Jupiler League.
Bekijk de video in HD op YouTube.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.