Nieuws

Supporters Go Ahead Eagles in actie tegen kunstgras

Om te voorkomen dat Go Ahead Eagles volgend seizoen op kunstgras speelt, willen supporters geld inzamelen om de club te helpen bij de aanleg van veldverwarming in de Adelaarshorst, het stadion van de Deventer club.
Volgens de supportersvereniging van Go Ahead Eagles hoort er echt gras in de Adelaarshorst vanwege de 'pure voetbalcultuur' die daar heerst. De kans bestaat dat volgend jaar in Deventer op kunstgras wordt gespeeld, omdat  de KNVB wil dat het veld van Go Ahead ten allen tijde bespeelbaar is. Door gebrek aan veldverwarming kwam het ook afgelopen seizoen voor dat wedstrijden in de winter moesten worden afgelast.
Het bestuur van de club hoopt de grasmat die nu in de Adelaarshorst ligt te kunnen behouden. Mocht dat te duur zijn dan zal noodgedwongen gekozen worden voor kunstgras, liet de club vorig week al weten.
Onder het motto kunstgras, no way! kunnen supporters  en sponsors volgend seizoen eigenaar worden van een stukje van het veld. Het geld dat hiermee wordt opgehaald, kan de club gebruiken voor de aanleg van veldverwarming.  Het is een idee van de supporter die na het eerste duel met FC Volendam in de finale van de play offs de middenstip weghaalde. Mocht Go Ahead Eagles toch kiezen voor de aanleg van een kunstgrasveld, dan zal het geld dat is ingezameld gebruikt worden voor de ontwikkeling van het stadion, laat de supportersvereniging weten in een verklaring.
De supportersvereniging heeft de Raad van Commissarissen op de hoogte gebracht van de 'Actie Middenstip'. Volgens de supportersvereniging wordt het plan van harte toegejuicht.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.