Betaald voetbal

Erik ten Hag in beeld bij Bayern München

Erik ten Hag staat in de belangstelling van Bayern München. De oefenmeester van GA Eagles is bij de Duitse grootmacht de belangrijkste kandidaat om trainer te worden van het tweede team.
De 43-jarige Oldenzaler zou al in München zijn geweest om te kijken naar een woning. GA Eagles-voorzitters Edwin Mulder en Edwin Lugt zeiden eerder deze week nog niets te weten toen RTV Oost dit aan hen vroeg. Erik ten Hag is op vakantie en reageert helemaal niet. Volgens het Duitse medium TZ-sport is de deal echter al nagenoeg rond. Ten Hag moet de opvolger worden van Mehmet Scholl. FC Bayern won dit seizoen de Champions League, de landstitel en de DFB-Pokal. Volgend seizoen is Pep Guardiola hoofdtrainer bij Der Rekordmeister. Ten Hag zou dan met hem moeten samenwerken. Ten Hag heeft nog een contract voor een jaar bij de Deventer eredivisionist.

In zijn eerste seizoen als hoofdtrainer in Deventer promoveerde de voormalige speler van FC Twente meteen met GA Eagles naar de eredivisie. In de finale van de play-offs rekende hij af met FC Volendam. In de competitie werd GA Eagles zesde.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.