Persberichten

Radio Oost heeft ‘de zomer in de bol’

IJsjes eten, de geur van vers gemaaid gras, barbecueën, ’s avonds lekker lang buiten zitten, de zomer dient zich aan! Radio Oost viert dit jaar de seizoenen met een viertal speciale themaweken.
Dat betekent dat de omroep voor Overijssel van 17 t/m 23 juni de zomer in de bol heeft! De hele week worden de leukste zomerplaten gedraaid, zijn er mooie zomerverhalen en maken de luisteraars kans op fantastische zomerprijzen. Via de website van RTV Oost kunnen nu al muzikale verzoekjes worden ingediend. Ook kunnen cocktail- en barbecuerecepten worden doorgegeven.

Win een cruise!

Tijdens de actieweek wordt bij Radio Oost elke dag meerdere keren de Zomerhit-quiz gespeeld. Weet jij welke zomerhit je hoort? Bel dan naar de studio en maak kans op een mooi zomerpakket van Ter Brugge Geschenken. Uit alle winnaars worden twee kandidaten geloot die op 23 juni in het programma Zie Zo Zondag de finale spelen en strijden om een fantastische hoofdprijs: een cruise voor twee personen naar het Middellandse Zeegebied. Meer informatie over het prijzenpakket is te vinden op rtvoost.nl/zomer.

Wat is jouw favoriete zomerplaat?

Vrolijke en zwoele zomerplaten zijn er genoeg. Maar aan welke zomerse plaat heb jij mooie herinneringen? Vraag nú je favoriete plaat aan door een mailtje te sturen naar zomer@rtvoost.nl.

Cocktail- en barbecuerecepten

Radio Oost is benieuwd naar cocktail- en barbecuerecepten van luisteraars. Mail je recept naar zomer@rtvoost.nl. De inzenders van de leukste en meest bijzondere recepten mogen op vrijdag 21 juni naar het zomerse radioterras bij de studio in Hengelo komen en hun cocktail of barbecuegerecht bereiden, live in de uitzending van Radio Oost.
Meer informatie over ‘Radio Oost heeft de zomer in de bol’ is te vinden op rtvoost.nl/zomer.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.