Nieuws

gezocht: kasteelheer voor landgoed Vollenhove

Het is geen alledaagse vacature: Landgoed Oldenhof bij Vollenhove zoekt een nieuwe beheerder/bewoner. De huidige beheerder, barones Sloet van Oldruitenborgh neemt afscheid van het landgoed.
Clara Sloet van Oldruitenborgh is nazaat van de stichters van het landgoed. Zij maakte Oldenhof tot wat het nu is, een prachtige historische plek waar bezoekers van harte welkom zijn. Inmiddels is ze 75, een mooi moment om het werk over te dragen aan een opvolger.
Het landgoed is geen familiebezit meer, maar eigendom van Stichting Oldenhof. Op de website van de stichting is informatie te vinden over deze bijzondere vacature.

Rijksmonument

Oldenhof is al jaren een rijksmonument. Lang niet alles mag of kan hier, maar het landgoed biedt wel mogelijkheden, bijvoorbeeld voor kleinschalige horeca, of een zorgboerderij in één van de boerenhoeves op het landgoed. In het kasteeltje zijn appartementen en een trouwzaal, en er worden concerten en rondleidingen gehouden. 
Wie goede ideeën heeft om het landgoed op een verantwoorde manier in stand te kunnen houden, en graag op een landgoed wil wonen, kan zich melden bij de stichting.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.