nieuws

Fer alsnog naar Everton, ook Tadic weg?

Leroy Fer
Leroy Fer
Een leegloop dreigt bij FC Twente en ook de trainers van de Overijsselse clubs zijn gewild. Hieronder een nieuw overzicht van de laatste geruchten en nieuwtjes op transfergebied.
De transfer ging in de winterstop niet door, maar volgens de Daily Mail heeft Everton nog steeds interesse in Leroy Fer. De middenvelder, die momenteel het EK onder 21 speelt, is niet uit beeld geraakt na de soap van afgelopen winter. De club heeft met Roberto Martinez inmiddels wel een nieuwe trainer, maar ook hij wil Fer graag zien komen.
Hij is niet de enige speler die deze zomer FC Twente gaat verlaten, want veel spelers hebben aangegeven een andere club te willen gaan zoeken. Inmiddels kan ook Dusan Tadic aan dat lijstje worden toegevoegd. Dat geeft de aanvaller aan tegenover De Telegraaf. De Serviër geeft zelf aan dat er veel belangstelling is.
Nacer Chadli is tot nu toe al de meeste besproken speler in TransferProat. De Belg lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben. Het Nieuwsblad meldt dat Shaktar Donetsk een 'gigantisch contract' klaar heeft liggen, maar dat de aanvaller om bedenktijd heeft gevraagd.
Vitesse heeft zich ondertussen officieel gemeld voor trainer Peter Bosz van Heracles Almelo. Voorzitter Jan Smit gaf eerder al aan dat hij rekening houdt met een vertrek.
De overgang van Erik ten Hag naar Bayern München is nog steeds niet rond. De verwachting is echter dat dat geen probleem gaat opleveren en de succescoach naar Duitsland vertrekt.

Afgeronde transfers

Go Ahead Eagles is al flink bezig om zich te versterken nu de eredivisie een feit is. Tom Oostinjen, Doke Schmidt en Jeffrey Rijsdijk zijn de nieuwste aanwinsten van de Deventer ploeg, dat ook Jarchinio Antonia zijn contract nog zag verlengen. 
PEC Zwolle haalde een nieuwe tweede doelman. Kevin Begois komt over van FC Den Bosch om de strijd aan te gaan onder de lat bij PEC.
FC Twente kan de komst van twee spelers vergeten. Jan Wuytens (FC Utrecht) en Nemanja Gudelj (NAC Breda) stonden in de belangstelling van de Enschedese club, maar ze gaan beide aan de slag bij AZ.
Almeloër Marc Höcher speelt komend seizoen voor Roda JC. Hij degradeerde met Willem II, maar blijft dus wel in de eredivisie spelen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.