Nieuws

Buurt De Klomp boos over negeren geluidsoverlast Ons Huis

Appartementencomplex De Klomp in Enschede
Appartementencomplex De Klomp in Enschede
Bewoners van appartementencomplex De Klomp in Enschede zijn boos op Ons Huis, omdat de wooncorporatie meerdere klachten van overlast door een medebewoner tot nu toe heeft genegeerd.
Volgens een woordvoerder van de woningbouwvereniging is Ons Huis wel degelijk in actie gekomen. De bewoners vinden dat de jeugdige medebewoner stelselmatig 's nachts geluidsoverlast veroorzaakt. Ook zou hij met een priem gaten in de muren in het trapportaal hebben gestoken.

Ons Huis herkent zich niet in de klachten

Ongeveer een maand geleden is de man gedrogeerd en dronken uit het raam gevallen, door de brandweer van het dak gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Nu de buurman weer terug is in de flat, na uit het ziekenhuis te zijn ontslagen, gaat de overlast verder.
De buurt voelt zich onveilig, maar volgens de bewoners doet woningbouwvereniging Ons Huis niets. Een woordvoerster van de wooncorporatie herkent zich niet in de klachten van de bewoners en zegt met de man, die overlast zou veroorzaken, te hebben gesproken. Wat dat gesprek heeft opgeleverd, wil Ons Huis niet zeggen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.