Nieuws

Na 16 jaar nog tips over ernstige mishandeling Beckum

Het huis waar de mishandeling plaatsvond
Het huis waar de mishandeling plaatsvond
Bijna 16 jaar na de ernstige mishandeling van het echtpaar Meijerink in Beckum heeft de politie er dinsdagavond tips over gekregen. Dat gebeurde na een uitzending van Opsporing Verzocht.
Politiewoordvoerder Chantal Westerhoff meldt na de uitzending dat er vijf tips zijn binnengekomen. Maar het zouden er meer kunnen zijn, omdat de tips via verschillende kanalen binnen kunnen komen.
Het echtpaar Meijerink werd in de nacht van 23 op 24 augustus 1997 in hun woning aan de Borgelinkstraat in Beckum door onbekende personen ernstig mishandeld. De man en de vrouw werden direct met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De man overleed op 26 september 1997 aan de gevolgen van de mishandeling.
Bijna 16 jaar later opende de politie het onderzoek na nieuw binnengekomen informatie. Donderdag komt het heropende onderzoek ook aan de orde bij het opsporingsprogramma van RTV Oost Onder de Loep. De uitzending is te zien om 17.09 uur, 18.09 uur en 19.09 uur.
De hoofdofficier van het Openbaar Ministerie Oost-Nederland heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de ‘gouden’ tip.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.