Persberichten

Triathlon Holten live bij TV Oost

Van donderdag 27 t/m zaterdag 29 juni vindt de negenentwintigste editie plaats van de Triathlon Holten.
In 2013 wordt in Holten opnieuw een Europees Kampioenschap triathlon georganiseerd, dit keer het EK voor de leeftijdscategorie tot 23 jaar. RTV Oost doet uitgebreid verslag van dit drukbezochte sportevenement, waarbij Holten ook dit jaar weer volstroomt met internationale triatleten, vele honderden recreanten en een veelvoud aan belangstellenden.

Live uitzending

TV Oost verzorgt zaterdag 29 juni van 18.40 tot 20.30 uur een live uitzending vanuit Holten, met een uitgebreide samenvatting van de strijd om de Premium Cup bij de dames en de heren. Triatleten uit de hele wereld strijden daarbij om hun ranking. De uitzending wordt vervolgd met een live verslag van het Holtens Kampioenschap, waarbij tal van recreanten zijn beste beentje voorzet. Het wedstrijdcommentaar wordt verzorgd door Bert van Losser. Radio Oost doet zaterdagmiddag 29 juni in live flitsen verslag vanuit Holten.

Holtense Triathlon
Holten en de triatlonsport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In 2009 was de Holtense Triathlonorganisatie gastheer van het Europees Kampioenschap, in 2010 vond de eerste World Cup op Nederlandse bodem plaats in Holten en in 2011 maakte Holten onderdeel uit van de ETU Triathlon Premium European Cup en de ETU Triathlon Junior European Cup. Zwemmen in de Domelaar, fietsen op en rond de Holterberg en lopen door een sfeervol Holten; het is een combinatie die niet alleen internationale toppers aanspreekt maar ook vele honderden recreatieve deelnemers.
De live uitzending van de Triathlon Holten 2013 bij TV Oost wordt mede mogelijk gemaakt door Vivera vleesvervangers, dé Weekkrant.nl en Oad Reizen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.