Nieuws

Ger Visser vecht voor zijn laatste dure auto's

Voor de rechtbank in Zutphen vecht oud-eigenaar Ger Visser van de failliete kantoorontwikkelaar Eurocommerce in Deventer om zijn laatste auto's te kunnen behouden. Het gaat om een Bentley Continental en twee Mercedessen uit de S-klasse.
Eerder hebben schuldeisers al tien Ferrari's, een Ford Thunderbird, een Rolls Royce Phantom en een Porsche 911 in beslag genomen. De auto's waar het nu om draait worden door Ger Visser gebruikt als dagelijks vervoermiddel. Volgens de schuldeisers heeft Ger Visser de auto's vlak voor het faillissement van zijn bedrijf ver beneden de werkelijke waarde verkocht aan zijn vrouw en dochter. Daardoor zouden de schuldeisers voor ruim 90.000 euro zijn benadeeld.
De afwikkeling van het faillissement van Eurocommerce loopt inmiddels al bijna een jaar. De kantoorontwikkelaar uit Deventer was jarenlang een van de grootste spelers op de kantorenmarkt in Nederland. Ger Visser wordt nu verdacht van valsheid in geschrifte en van het oplichten van een aantal grote Nederlandse banken. Hij zou met vervalste handtekeningen voor tientallen miljoenen aan hypotheken los hebben weten te peuteren bij onder meer de Rabobank. Het onderzoek daarnaar door de FIOD loopt nog steeds.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.