nieuws

Heracles Almelo test drie buitenlandse spelers

Proefspeler Bo Storm
Proefspeler Bo Storm
Heracles Almelo krijgt deze week drie buitenlandse spelers op proef.
De 27-jarige verdedigende middenvelder Kristoffer Andersen heeft zowel de Belgische als de Deense nationaliteit. Als voetballer was hij vooral actief in Duitsland, waar hij onder meer uitkwam voor Borussia Mönchengladbach (2e elftal), MSV Duisburg, VfL Osnabrück en Alemannia Aachen, zijn huidige club.
Bo Storm (26) is een Deense linksbenige aanvaller/middenvelder, die op zijn zestiende de overstap maakte naar de jeugdopleiding van SC Heerenveen. In die tijd was de huidige hoofdtrainer van Heracles, Jan de Jonge, assistent in Friesland. Storm kwam echter niet verder dan drie optredens in het eerste elftal en ging na vier seizoenen weer terug naar Denemarken, waar hij speelde voor Nordsjaelland en Köge.
Andrew Barrowman is een 28-jarige Schotse spits, die de afgelopen elf jaar voor elf verschillende clubs heeft gespeeld. Zijn beste jaren beleefde hij bij Ross County, waar hij in twee seizoenen in totaal 34 maal scoorde. Momenteel staat hij onder contract bij Dundee.
Andersen traint dinsdag al mee, de twee anderen sluiten donderdag aan. Ze blijven in eerste instantie tot en met de oefenwedstrijd van zaterdag, tegen de Almelose selectie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.