Gerson Veenstra

45 vrienden op Facebook mogen naar barbecue RTV Oost

Like
Like
Waarom zou je RTV Oost op Facebook liken? Er waren al redenen genoeg, maar we hebben er nu nog één: Je maakt de komende weken kans op een uitnodiging voor de RTV Oost-barbecue op vrijdag 30 augustus.
"Redenen genoeg?" Ja, absoluut! Wist je bijvoorbeeld dat we elke dag berichten van onze website selecteren die we ook op Facebook plaatsen? Dat doen we met lang niet alle berichten, maar wel met berichten waarvan we denken dat onze vrienden op Facebook het willen lezen. Maar we doen veel meer op Facebook.

Stellingen, foto's, spelletjes

Zo kun je bijvoorbeeld elke dag reageren op de stelling van de dag, plaatsen we foto's op Facebook die je nergens anders kunt zien, kun je meedoen aan spelletjes en kun je geregeld stemmen voor bijvoorbeeld fotowedstrijden. En deze zomer maak je dus ook nog kans om uitgenodigd te worden voor een barbecue.
Die barbecue is de afsluiting van het zomerprogramma Heerlijk Overijssel. Overijssel is heerlijk. En negen weken lang staat RTV Oost helemaal in het teken van al het moois dat Overijssel te bieden heeft. De barbecue is op vrijdag 30 augustus voor medewerkers van RTV Oost én voor 45 likers op Facebook!

Idee Omroep Gelderland

Eerlijk is eerlijk, het idee komt van Omroep Gelderland. Die heeft in 2012 een soortgelijke actie gehouden en heeft daarmee een nominatie gekregen voor een NL-Award. Die actie was een groot succes. En als regionale omroepen wisselen we ideeën geregeld uit.
Je vraagt je nu misschien af wat je ervoor moet doen: Bijna niks! Het enige wat je moet doen is de pagina van RTV Oost op Facebook liken. Elke dag wordt aan het einde van het programma Heerlijk Overijssel op TV Oost een dagwinnaar bekend gemaakt. Alle likers maken kans! Dus like ons op Facebook!

Op naar de 10.000

Op dit moment heeft de pagina iets meer dan vierduizend likers. Daar zijn we heel erg blij mee, maar dat mogen er veel meer worden. Het doel is om tijdens de zomermaanden op minimaal tienduizend uit te komen. Help jij ons daarbij? Wie weet zie ik je dan op 30 augustus op onze barbecue!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.