Nieuws

Sterk deelnemersveld op CSI Twente

CSI Twente
CSI Twente
Drie ruiters uit de top 5 van de laatste Olympische Spelen in Londen nemen deel aan het hippisch evenement CSI Twente, van 4 tot en met 7 juli op Erve Maathuis in Geesteren. Â
Naast Tubbergenaar Gerco Schröder staan de Ier Cian O'Connor en de Mexicaan Alberto Michan Halbiger op de deelnemerslijst. Met Jeroen Dubbeldam en Ulrich Kirchhoff geven ook twee voormalig Olympisch kampioenen acte de presence op de 39e editie van CSI Twente. Verder zullen Ralf Runge, Robert Smith en James Paterson-Robinson als oud-winnaars van de Grote Prijs van Twente proberen dit kunststukje te herhalen. Voor Nederland komen naast Nederlands kampioen Gert-Jan Bruggink veel grote namen naar het CSI, zoals Jur Vrieling, Leopold van Asten, Albert Zoer en Eric van der Vleuten.
TV Oost verzorgt zondag 7 juli vanaf 21.40 uur een speciaal verslag met sfeerimpressies en reportages over het prestigieuze paardensportevenement, met onder meer de strijd om de Grote Prijs van Twente. De presentatie is in handen van Hester van den Top, het wedstrijdcommentaar wordt verzorgd door Paul Schabbink. Radio Oost doet in live-flitsen verslag.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.