Heerlijk Overijssel 2013

25 juli - Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote

Deze week is het centrale thema 'Heerlijk Avontuurlijk en Recreatief Overijssel'. Vandaag zijn we te gast bij Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote.

Taman Indonesia

Taman Indonesia is een bijzonder dierenpark waar de natuur en cultuur van Indonesië centraal staan. De cultuur van de Indonesische eilanden zie je overal in het park, net als de flora en fauna die er gehuisvest zijn; tropische vogels- en planten, maar ook kleine Aziatische dieren.

Gasten

Te gast is onder anderen avonturier Martien van der Heijden, huisarts uit Tuk, maar is als legerarts ook uitgezonden geweest naar. Hij was gelegerd in Tarin Kowt, Kamp Holland. Hij heeft alle verhalen/belevenissen opgeschreven en bijgehouden voor vrienden en kennissen zodat zij op de hoogte bleven.
Ook Henk Kranendonk schuift aan. Henk is eigenaar van cafe de karre in Tuk en organisator van het Dicky Woodstock festival; een jaarlijks terugkerend muziekfestival dat tot 2004 plaatsvond in het Overijsselse gehucht Baars en daarna in het nabijgelegen Steenwijkerwold.
Verder spreekt Esther Rikken met de eigenaren van het dierenpark Diederik en Marlisa Wareman en zien we beelden van haar terwijl ze aan het paraflyen gaat met Clemens Scholten Linde.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.