Junte verlaat HHC wegens heimwee

Ravelino Junte vertrekt per direct bij HHC Hardenberg. De 24-jarige aanvaller kampt met heimwee en keert terug naar zijn oude woonplaats Almere.

Junte verhuisde vorig jaar vanwege zijn contract bij HHC Hardenberg naar Zwolle, maar kon daar niet helemaal aarden. "Mede door corona is het niet geworden wat ik ervan hoopte. De afstand van en naar Almere was te groot", legt Junte uit. "Ik ga daar graag weer wonen, op de plek waar mijn vrienden en familie ook wonen. Dat komt zeker niet door de club, want bij HHC heb ik het echt naar mijn zin gehad. Het is een sociale en lieve club en ik voelde me echt betrokken bij het team. Ik had graag willen blijven, maar het is niet te doen qua afstand."

Grote aderlating

Technisch manager Gert Heerkes van HHC baalt van het vertrek van Junte: "Aanvallend is dit een grote aderlating binnen onze selectie. Dit is zeker een tegenvaller, gezien de attractieve manier waarop Ravelino speelt.”

Junte, die eerder uitkwam voor Jong FC Twente, speelde sinds 2018 bij HHC. Hij speelde ruim veertig duels voor de tweededivisionist uit Hardenberg.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
HHC HARDENBERG AMATEURVOETBAL
Deel dit artikel: