PEC Zwolle wint weer oefenduel met dubbele cijfers

PEC Zwolle
PEC Zwolle
Ook in de derde oefenwedstrijd heeft PEC Zwolle de dubbele cijfers gehaald. Tegen SV Hatto Heim werd het 15-0.
Jesper Drost en Mustafa Saymak werden gedeeld topscorer van de avond. Beide spelers scoorden vier keer. Saymak deed dat voor rust, Drost na de onderbreking. In de tweede helft bracht Ron Jans ook proefspeler Dino Islamovic. De spits scoorde al binnen een minuut en mocht ook de laatste treffer voor zijn rekening nemen.

Geen vrije dag

Trainer Ron Jans had de spelers van PEC Zwolle een vrije middag beloofd als het in de eerste drie wedstrijden 35 doelpunten zou maken. Voorwaarde was dan wel dat het er geen tegen zou krijgen. Voor elk tegendoelpunt moest de ploeg er drie bij scoren. Na wedstrijden tegen SVI (10-0) en Olympia'28 (10-2) moest PEC Zwolle nu dus met 21-0 winnen. Zaterdag speelt PEC Zwolle in Hoogeveen tegen FC Emmen.