Nieuws

IJsselmond NV wordt streekvervoerder in NW-Overijssel

Dochteronderneming Connexxion krijgt streekbusvervoer in NW-Overijssel
Dochteronderneming Connexxion krijgt streekbusvervoer in NW-Overijssel
De provincies Overijssel en Flevoland hebben gezamenlijk besloten het streekbusvervoer in de regio IJsselmond voor de komende tien jaar te gunnen aan OV Regio IJsselmond NV. Het vervoersbedrijf is een dochteronderneming van Connexxion.
In de Europese aanbestedingsprocedure kreeg Regio IJsselmond de voorkeur boven de offerte van vier andere bedrijven. De streekbus gaat rijden in Noordwest-Overijssel (Kampen, Genemuiden en Steenwijk) en Flevoland (Noordoostpolder, Urk, Oost Flevoland en Zeewolde).
De nieuwe vervoerder begint eind 2013 aan de klus en zal een groot deel van de ritten in de regio IJsselmond met nieuwe bussen uitvoeren. Deze bussen zijn onder andere voorzien van WIFI, USB-laadpunten en ruime, comfortabele zitplekken. Daarnaast biedt OV Regio IJsselmond een aansluitgarantie. Mochten reizigers hun aansluiting missen en arriveert er binnen 35 minuten geen volgende bus dan zorgt de vervoerder voor vervangend vervoer. Alle bussen worden voorzien van de blauwe huisstijl van de provincies Overijssel en Flevoland.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.