Nieuwsbrief

Deze week in 'Onder de Loep'

Onder de Loep
Onder de Loep
In Onder de Loep worden deze keer een muts en sjaal getoond die zijn achtergelaten tijdens een overval op een woning in Buurse.
De politie hoopt dat iemand ze herkent en de daders kan aanwijzen.
In Enschede is een 83-jarige vrouw bestolen van haar geld nadat haar pincode werd afgekeken en haar pinpassen door middel van een babbeltruc afhandig werden gemaakt. De mannen en een auto staan op de bewakingsbeelden. Ook worden er beelden getoond van een diefstal van een set speakers uit de Mediamarkt in Zwolle. In Deventer steelt een onbekende man een tablet bij de plaatselijke Bart Smit terwijl hij wordt gefilmd. Verder nog beelden van een tweetal terwijl ze een woninginbraak plegen in Zwolle, een jonge vrouw die pint met een gestolen pinpas in Deventer en een inbraak in een Readshop in Nieuwleusen waarbij een grote partij sigaretten wordt buitgemaakt.
Verder aandacht voor een overval op een gezin in Wierden waarbij met een vuurwapen is gedreigd. Ondanks dat er niets is buitgemaakt, is de impact groot.
Onder de Loep wordt uitgezonden op donderdag 4 juli om 17.07, 18.07 en 19.07 uur. Herhalingen zijn op zondag 7 juli te zien vanaf 14.07 en daarna elk uur.
De in de uitzending getoonde beelden zijn terug te kijken via youtube.com/onderdeloep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.