Nieuws

'Handelsmissie bedrijven Twente in Rusland succes'

WTC Twente is blij met verloop van de handelsmissie in Sint Petersburg Rusland. De organisatie had voor vier Twentse metaalbedrijven afspraken geregeld met Russische bedrijven.
“We hebben twee gespreksrondes gehouden met 20 bedrijven, waarin we de bedrijven uit Twente hebben voorgesteld. Een aantal bedrijven heeft tekeningen aangeboden aan de bedrijven op basis waarvan een offerte kan worden uitgebracht”, legt directeur Faber van WTC Twente uit.Het gaat volgens hem vooral om bedrijven uit de scheepsbranche.”Dat zijn bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare partners met een korte levertijd.”
Faber omschrijft het verblijf in Rusland ook als erg nuttig voor de bedrijven uit Twente. “Voor hen is dit een heel nieuwe markt. Het is mooi dat we met zoveel bedrijven gesprekken hebben kunnen voeren.”
In het kader van 400 jaar handelsbetrekkingen Nederland-Rusland organiseert het WTC Twente, in samenwerking met WTC St. Petersburg, voor de Twentse bedrijven gesprekken met Russische bedrijven in St. Petersburg.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.