Nieuws

Marga Bult valt uit boom: "Eigen schuld, dikke bult"

De gewonde knie van Marga Bult
De gewonde knie van Marga Bult
Zangeres Marga Bult uit Denekamp is vanmorgen in haar tuin uit een boom gevallen. Ze kwam terecht in een vijver onder de boom en raakte gewond aan haar knie.
Marga vertelt dat ze voor het eerst sinds vier jaar weer eens vakantie heeft. Op haar eerste vakantiedag ging ze vanmorgen meteen aan de slag in de tuin en klom een boom in die gesnoeid moest worden. "Als kind was ik altijd wat jongensachtig en deed ik dat heel vaak. Nu dacht ik ook 'dat doe ik wel even'."

"Niet mijn heup!"

"Op zich is het helemaal geen hoge boom, maar ik kwam aan het wankelen en viel naar beneden." Marga kwam terecht in een vijvertje onder de boom en viel voorover in het water. Het eerste wat ze dacht was: "Niet mijn heup!" Ze is een tijd terug aan haar heup geopereerd en maakt zich er altijd zorgen over. "Ik mag ook niet meer skiën vanwege die heup."
Maar met die heup was niks aan de hand. Op de andere heup zit wel een wond. Maar haar knie is er het ergst aan toe: "Ik denk niet dat ik iets gebroken heb, maar de knie is wel flink gekneusd ja. Hij wordt ook dikker nu." Maar Marga is ook verpleegkundige en vond het niet nodig om naar een dokter te gaan.

Om lachen

Marga noemt het zelf een 'lachende lulligheid' en kan inmiddels weer lachen om het voorval. Ze plaatste een foto van haar gekneusde knie op Facebook en gaf als reactie: "Eigen schuld, dikke Bult." Ze krijgt veel meelevende reacties. Het verbaast haar wel hoeveel aandacht ze krijgt: "Ik ben altijd al behoorlijk selectief met wat ik wel en niet via social media deel, maar hier heb ik wel weer van geleerd."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.