Betaald voetbal

Ebecilio niet naar EK voor spelers tot 19 jaar

Kyle Ebecilio niet naar EK
Kyle Ebecilio niet naar EK
Kyle Ebecilio gaat niet mee naar het Europees Kampioenschap voor spelers tot 19 jaar in Litouwen.
De 18-jarige middenvelder wil zich volledig richten op de voorbereiding met FC Twente en is meegereisd naar het Duitse Mariënfeld om deze week het trainingskamp mee te maken.
Een opsteker voor de trainers Michel Jansen en Alfred Schreuder want er zij nogal wat absenten. Zo heeft beoogd eerste keeper Sonny Stevens een schouderblessure en zijn ook Wout Brama en Robbert Schilder nog niet fit. Zij werken aan het herstel op het trainingscomplex in Hengelo. Doelman Nikolai Mihaylov is vrijaf gegeven om in onderhandeling te kunnen met andere clubs.
Onder meer Fiorentina is geïnteresseerd. Nick Marsman is wel mee als goalie. Hij zal verhuurd worden en wil zelf het liefst bij Go Ahead Eagles onder de lat blijven maar de clubs zijn het niet eens over de huursom. Leroy Fer is er ook niet bij. Hij hoopt eveneens te vertrekken en is in gesprek met Norwich City. Nacer Chadli is wel aangesloten. De Belgische Marokkaan staat ook op de nominatie om verkocht te worden. Diverse topclubs willen hem graag inlijven.
FC Twente speelt twee oefenwedstrijden in Duitsland. Komende woensdag in Gütersloh tegen VFL Bochum. Komende zaterdag in Münster tegen Preussen Münster.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.