Radio Oost stormt naar de herfst

Prijzen

Edinburgh
Edinburgh
Weet jij welke herfsthit je hoort? Doe dan mee met de Radio Oost Herfsthit-quiz en maak kans op fantastische herfstprijzen!
Elke dag spelen we diverse keren de herfsthit-quiz. Het juiste antwoord is goed voor een mooi herfstpakket van Ter Brugge Geschenken. Uit alle winnaars worden 2 kandidaten geloot die in het programma Zie Zo Zondag de finale spelen en strijden om een fantastische hoofdprijs: een stedentrip naar het Schotse Edinburgh voor 2 personen.

Stedentrip naar Edinburgh

Je gaat met z'n tweeën 4 dagen lang naar het Schotse Edinburgh, de stad van de festivals, whisky, gezellige pubs en spoken. Laat je verrassen door Auld Reekie, zoals de inwoners Edinburgh liefkozend noemen. De stad ligt te midden van het prachtige Schotse landschap vol bergen en valleien. Eigenlijk zijn het ‘twee stadjes’: het middeleeuwse Old Town naast de Gregoriaanse pracht en praal van New Town.
Je overnacht in het centraal gelegen 4-sterren Royal Terrace Hotel op basis van logies en ontbijt. Het hotel is gevestigd in een prachtig Gregoriaans pand en heeft een mooi uitzicht over de stad en Regent Gardens. Princess Street, de belangrijkste winkelstraat, is slechts 700 meter verwijderd. Met het 24 uurs ticket voor de Hop On Hop Off Bus zie je heel comfortabel alle hoogtepunten van de stad. Benieuwd hoe Schotse whisky gestookt wordt? Tijdens de excursie naar een whiskystokerij leer je er alles over. Slenter lekker door de stad, bezoek de Schotse pubs en geniet van het uitzicht vanaf Edinburgh Castle, het magnifieke historische kasteel dat boven de stad uittorent.
De hoofdprijs vertegenwoordigt een waarde van maximaal € 600 per persoon.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.