nieuws

Douglas niet naar Hannover, Fer naar Norwich?

Douglas
Douglas
Bij FC Twente was het nog rustig, maar daar beginnen de geruchten ook te komen. Bij de andere clubs is het juist is rustiger, maar dat kon snel weer veranderen.
Douglas vertrekt volgens Kicker toch niet naar Hannover 96. "Als hij had laten zien zeer geïnteresseerd te zijn in een overgang, dan hadden we gas gegeven", aldus Hannover 96-manager Dirk Dufner in Kicker. "Maar dat was niet het geval. Hij is niet meer aan de orde."
Leroy Fer lijkt dan toch zijn gewenste vertrek bij FC Twente te krijgen. De middenvelder staat in de belangstelling van het Engelse Norwich City. Zaakwaarnemer Rob Jansen geeft in de Tubantia aan dat er meerdere gegadigden zijn om Fer over te nemen.
Ook doelman Nikolay Mihaylov lijkt niet meer terug te keren in Enschede. De Bulgaar gaat waarschijnlijk naar het Italiaanse Fiorentina en reisde net als Fer niet met de selectie mee naar het trainingskamp in Duitsland om zijn transfer af te ronden.
Over Nick Marsman is er nog steeds geen duidelijkheid. Go Ahead Eagles wil de doelman ook graag komend seizoen onder lat hebben, maar is er nog niet uit met FC Twente. RKC Waalwijk heeft ook interesse in de doelman. Tegenover de Tubantia geeft voorzitter Joop Munsterman aan dat er meerdere clubs geïnteresseerd zijn.
Volgens Omroep West staat Jerson Cabral niet langer op het lijstje van ADO Den Haag. De aanvaller wist geen indruk te maken bij FC Twente en mag vertrekken.
Guyon Fernandez komt waarschijnlijk niet naar PEC Zwolle. De aanvaller van Feyenoord werd in verband gebracht met de Zwolse ploeg, maar tot een akkoord kwam het niet. Ook NEC en RKC waren geïntereseerd, maar voorlopig blijft de spits in Rotterdam.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.