Nieuws

Stein dreigt vergunning Reggefiber Rijssen in te trekken

Reggefiber in Rijssen
Reggefiber in Rijssen
De Limburgse gemeente Stein dreigt de vergunning van het Rijssense Reggefiber in te trekken. De gemeente heeft het glasvezelbedrijf officieel de wacht aangezegd. Dat meldt regionale omroep L1.
Reggefiber is bezig met de aanleg van glasvezelkabels in de gemeente. Bewoners klagen over de kwaliteit van de herstel- en bestratingswerkzaamheden nadat de kabels zijn gelegd. De gemeente overweegt nu de vergunning in te trekken als Reggefiber de problemen eind volgende week niet heeft opgelost.

Gemeente niet te spreken over werkzaamheden

In maart legde de gemeente Stein de aanleg van glasvezel ook al stil na klachten. Toen werden afspraken gemaakt voor verbetering, maar de gemeente is nog steeds niet te spreken over de kwaliteit van de werkzaamheden. Reggefiber zegt het vervelend te vinden als er zaken niet in orde zijn. Het bedrijf gaat er van uit dat eind volgende week alles in orde is.
De Limburgse gemeente is niet de enige met klachten over slechte herbestrating na de werkzaamheden van Reggefiber. In een aantal Gelderse gemeente kreeg het Rijssense bedrijf ook al klachten. Daar waren onder meer vorst en dooi onderdeel van de problemen, aldus het bedrijf.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.