Nieuws

Vijftal opgepakt na geweld tegen agenten Dalfsen

Vijftal opgepakt na geweld tegen agenten in Dalfsen
Vijftal opgepakt na geweld tegen agenten in Dalfsen
Vijf mensen zijn vannacht in Dalfsen opgepakt omdat ze agressief waren tegen agenten en ze beledigden. Ook werd één agent geslagen.
Er waren 's nachts meerdere klachten binnengekomen bij de politie over geluidsoverlast. Dat zou veroorzaakt worden door het groepje op een grasveld aan de Thomas a Kempislaan. Ze draaiden luide muziek en waren onder invloed. Na een waarschuwing van agenten werd het stil, maar even later kreeg de politie opnieuw klachten over de vijf.
Toen het groepje voor de tweede keer werd aangesproken, reageerden zij agressief en beledigden ze de politie. Ook na waarschuwingen bleven ze doorgaan waarop een 21-jarige Rotterdamse werd aangehouden voor belediging. De vrouw verzette zich hevig en ook de vier mannen bemoeiden zich ermee. Een agent werd hierbij op zijn hoofd geslagen door een 23-jarige Dalfsenaar.
Na het oproepen van extra agenten en de inzet van een politiehond en pepperspray, konden de vijf herrieschoppers aangehouden worden. Naast de Rotterdamse gaat het om vier mannen tussen de 21 en 26 jaar oud uit Dalfsen. De man uit Dalfsen die de agent sloeg, bleek bij ook een mes bij zich te hebben. Alle vijf zitten vast.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.