Betaald voetbal

Rosheuvel: "Mooi dat Heracles me de kans geeft"

Mikhail Rosheuvel heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn eerste dagen bij Heracles Almelo. De vleugelaanvaller wordt sinds dit weekend gehuurd van AZ en kan zijn nieuwe ploeg meteen goed leren kennen, want Heracles is deze week op trainingskamp in het Duitse Billerbeck.
Rosheuvel kwam vorig seizoen veertien keer in actie in de hoofdmacht van AZ, maar wil bij Heracles nog meer aan het voetballen komen: "Het is belangrijk dat ik aan spelen toekom. Bij AZ kon dat ook wel, maar dan vooral met invalbeurten en wedstrijden in het beloftenteam. Ik vind het heel mooi dat Heracles mij de kans geeft om me te laten zien op eredivisieniveau."
Via AZ-trainer Gertjan Verbeek, die eerder al in Almelo werkte en goed bevriend is met Heracles-trainer Jan de Jonge, kreeg Rosheuvel goede verhalen te horen. "De Jonge is een trainer die jonge spelers beter maakt en vorig jaar kampioen is geworden met de beloften van Heerenveen. Ik hoop aan het einde van het seizoen een veel betere speler te zijn dan ik nu ben."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.