Betaald voetbal

Van Es, Kalma, Giesen en Anne-Lena Stolze verlengen contract bij FC Twente Vrouwen

Suzanne Giesen en Anna-Lena Stolze
Suzanne Giesen en Anna-Lena Stolze © FC Twente Media
FC Twente Vrouwen heeft opnieuw vier spelers langer aan zich weten te binden. Kika van Es, Fenna Kalma, Suzanne Giesen en Anne-Lena Stolze spelen ook komend seizoen in het rood.
"FC Twente is een warme club en ik ben heel blij om nog een seizoen bij de club te spelen. Ik heb veel vertrouwen in de manier van werken van FC Twente én in deze spelersgroep. Het is een leuke mix van jonge, gretige talenten en speelsters met ervaring. Ik zie nog veel potentie en zit bovendien heel erg op mijn plek."

Kalma

"Ik voel me thuis bij FC Twente, we spelen ieder jaar mee om de prijzen en ik merk dat ik in deze omgeving mijzelf nog verder kan ontwikkelen", zegt Kalma. "Dat is voor mij het belangrijkste en daarom ben ik heel blij dat ik mijn contract kan verlengen."
Fenna Kalma
Fenna Kalma © FC Twente Media

Giesen

Giesen stopte vorige zomer met voetballen, maar keerde in de winterstop terug. En dat smaakt naar meer. "Mijn terugkeer is goed bevallen, er is voor mij persoonlijk nog voldoende uitdaging en ik voel me op mijn plek in het team. Op de achtergrond ben ik bezig met mijn studie en de combinatie daagt me op de juiste manier uit. We hebben ons als team ook enorm ontwikkeld en ik heb er zin in om daar nog een jaar deel van uit te maken."

Stolze

Stolze is bezig aan haar tweede seizoen in Enschede, nadat ze in januari 2020 op huurbasis overkwam van Wolfsburg. "Ik ben heel blij dat ik ook komend seizoen bij FC Twente kan spelen", vertelt Stolze. "Ik ben hier op mijn plek bij deze club en voel veel vertrouwen. Ik wil heel graag prijzen met FC Twente winnen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.