nieuws

Familie brandstichter IJhorst biedt excuses aan

De familie van één van de verdachten, die is opgepakt voor brandstichtingen in IJhorst, reageert geschokt op de mogelijke daden van hun zoon.
De vader en de moeder zeggen dat ze dit nooit van hun zoon hadden verwacht. "Zo hebben we onze zoon niet opgevoed", zegt de vader in een reactie. Ze vinden het verschrikkelijk wat hun zoon de mensen in IJhorst heeft aangedaan. In een aantal gevallen is er zelfs brand gesticht bij bekenden van de familie. Ze betreuren dit ten zeerste.

Ouders bieden excuses aan

De ouders van de verdachte zijn door een andere zoon op de hoogte gebracht van de situatie. De twee zoons woonden samen in één huis, waar de politie vrijdagnacht een inval deed. De ouders van de verdachten bieden de inwoners van IJhorst hun excuses aan.
In IJhorst is er opgelucht gereageerd op de aanhouding van de twee mannen. De onrust nam de laatste maanden toe na verschillende branden op bungalowpark De Witte Bergen en een aantal woningen in het dorp. De politie houdt de twee mannen uit Coevorden en Meppel verantwoordelijk voor acht brandstichtingen of pogingen daartoe. Er wordt nog onderzocht hoe groot het aandeel van beide mannen is geweest.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.