Nieuws

Almelo geplaagd door woninginbraken

Woninginbraken Almelo
Woninginbraken Almelo
Op diverse adressen in Almelo, waarvan de bewoners niet thuis of met vakantie waren, is ingebroken.
De bewoners van een huis aan de Well in Almelo waren niet thuis toen er werd ingebroken. Kasten en lades werden overhoop gehaald. De technische recherche doet sporenonderzoek en er is een buurtonderzoek gehouden.

't Veld en de Willem de Clercqstraat

Aan 't Veld in Almelo drongen donderdag inbrekers een huis binnen, waarvan de bewoners op vakantie waren. De slaapkamers zijn overhoop gehaald en diverse persoonlijke eigendommen meegenomen.
Vrijdag werd een inbreker betrapt aan de Willem de Clercqstraat in Almelo. Een buurvrouw liet haar hond uit en zag een vreemde man wegrennen van een oprit. Hij klom over een schutting en wist met de buit te ontkomen achterop een rode scooter die stond te wachten.

Jura en Schapendijk

Aan de Jura in Almelo werd zaterdag op de bovenverdieping ingebroken, vermoedelijk via een plat dak, terwijl de bewoners beneden zaten. Ze missen sieraden.
Een bewoner van de Schapendijk in Almelo werd in de nacht van zondag op maandag wakker van een bonkend geluid. Hij liep naar zolder en zag een jongen die zich ophield bij het huis van de buren. Toen hij de jongen aansprak, maakte hij zich uit de voeten. Het bleef bij een poging tot inbraak.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.