Nieuws

Overijsselse organisaties in race voor titel 'Beste Werkgever'

Beste Werkgevers Awards 2013
Beste Werkgevers Awards 2013
Negen organisaties uit Overijssel zijn genomineerd voor de Beste Werkgevers Awards 2013. Zij zijn in hun categorie doorgedrongen tot de top 50 en maken dit najaar kans op de titel ‘Beste Werkgever van Nederland’.
De volgende organisaties zijn genomineerd: Apollo Vredestein uit Enschede, zorgverlener Carinova, Scania Production Zwolle, Stichting Buurtzorg Nederland uit Almelo, Stichting de Parabool uit Schalkhaar, Tactus verslavingszorg, Urenco Nederland uit Almelo en de woningstichtingen Welbions uit Hengelo en Domijn uit Enschede. Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de twaalfde keer uitgevoerd om een oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland.
Aan het onderzoek hebben 316 organisaties deelgenomen. Inmiddels zijn de 100 hoogst gekwalificeerde organisaties bekend gemaakt in twee categorieën; meer dan 1.000 en minder dan 1.000 medewerkers. Zo is er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers. Op dinsdag 8 oktober worden de winnaars in Amsterdam bekend gemaakt.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.