Nieuws

Opnieuw meerdere woninginbraken in Almelo

Inbraken Almelo
Inbraken Almelo
In Almelo zijn de afgelopen dagen opnieuw meerdere inbraken gepleegd. Volgens de politie zijn er de afgelopen dagen in ieder geval vier inbraken gepleegd in de stad. Vorige week werden ook al meerdere inbraken gemeld.
Maandagochtend werd in een woning aan de Schapendijk ingebroken. Onbekenden zijn via het raam binnengekomen, een agent vond sporen van inbraak aan de buitenkant van het raamkozijn. Het is niet duidelijk of er iets is gestolen. Die avond kregen agenten een melding dat er in een woning aan de Laan van Denizli een alarm afging. Ook hier was via een raam ingebroken. Het raam was met een steen ingegooid. Er zijn in ieder geval sieraden gestolen uit deze woning.
Dinsdagochtend werd aan opnieuw ingebroken in een woning aan de Schapendijk. Twee ramen waren geforceerd en de hele woning is doorzocht. Het is niet bekend of er spullen gestolen zijn. Dinsdagavond werd een raam ingegooid van een woning aan de Nije Allee. Waarschijnlijk is men gestoord bij de inbraak, want er niemand in de woning geweest.
De bewoners van de woningen waren op vakantie tijdens de inbraak. De politie onderzoekt de inbraken.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.