Nieuwsbrief

Heerlijk Avontuurlijk en Recreatief Overijssel

Avatarz klimbos Deurningen
Avatarz klimbos Deurningen
‘Heerlijk Overijssel’ is de naam van de nieuwe zomerserie van RTV Oost en komende week heeft als thema ‘Avontuurlijk en Recreatief Overijssel’.
In juni en augustus toeren we negen weken lang door de provincie met wekelijks een ander thema en verrassende locaties. De hele dag zijn er flitsen op Radio Oost en TV Oost is er tussen 17.20 en 18.00 uur live vanaf locatie. Deze uitzending wordt de hele avond herhaald.
Maandag zijn we te gast bij attractiepark Slagharen. Het park dat sinds 1963 bestaat, opende dit jaar 4 gloednieuwe attracties. Dinsdag zijn we bij Doepark Nooterhof in Zwolle. Het Doepark is een prachtige groene oase waar jong en oud volop kan genieten en kennismaken met allerlei aspecten van een groene leefomgeving.
Op woensdag neemt TV Oost een kijkje bij klimbos Avatarz in Deurningen. Oprichters Ingrid en Wim Doedens hebben het park laten bouwen met de gedachte dat je enorm veel plezier kunt hebben in de natuur. Avonturier Martien van der Heijden vertelt donderdag over zijn spannende leven als legerarts in Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote. Vrijdag wordt afgesloten in avonturenpark Hellendoorn waar sinds juni dit jaar een splinternieuw waterglijbanenpark werd geopend.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.