Nieuwsbrief

Deze week in 'Onder de Loep'

Onder de Loep
Onder de Loep
In Onder de Loep aandacht voor diverse sieraden, horloges en andere waardevolle spullen die zijn aangetroffen bij verschillende, van inbraak aangehouden verdachten.
In Ommen is een 83-jarige vrouw bestolen van haar pinpas nadat ze werd aangesproken om twee euro te wisselen. De man pinde later 1000 euro, de politie heeft beelden van de transactie. Ook worden er beelden getoond van een parfumdiefstal bij de DA in Dedemsvaart, en pint een vrouw met een, bij een inbraak in de Rabobank in Deventer, gestolen pinpas. Ze pint er later ook nog mee in Zwolle. De vrouw is duidelijk te zien op de beelden.
Verder wordt er op bewakingsbeelden van een supermarkt vastgelegd hoe een 80-jarige inwoonster van Nieuwleusen beroofd wordt van haar portemonnee en ziet u beelden van een overval op restaurant Dorset in Borne. De eigenaar van het restaurant werd overvallen door twee gemaskerde mannen, vastgebonden en bedreigd met een vuurwapen.
Uw hulp wordt gevraagd bij het herkennen van drie onbekende mannen die 4 dure zonnebrillen wegnemen bij een winkel in Zwolle, een vernieling van een ruit van een snackbar in Hengelo en er zijn twee elektrische fietsen gestolen uit een garagebox in Enschede.
Ook wil de politie graag weten van wie de gevonden sieraden zijn die vermoedelijk van diverse inbraken afkomstig zijn en zijn er sieraden gestolen in winkelcentrum Groot Driene in Hengelo.
Onder de Loep is een opsporingsprogramma van RTV Oost waarin de politie het publiek om hulp vraagt bij het oplossen van misdrijven.De in de uitzending getoonde beelden zijn terug te kijken via youtube.com/onderdeloep.
Onder de Loep is tweewekelijks te zien op donderdag om 17.07, 18.07 en 19.07 uur en op zondag vanaf 14.10 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.