Dicky Woodstock Popfestival

Win Dicky Woodstock-kaarten bij Radio Oost

Van donderdag 1 tot en met zaterdag 3 augustus vindt het 25e Dicky Woodstock Popfestival plaats in Steenwijkerwold. Op Radio Oost zijn in de week voorafgaand aan het festival passe-partouts te winnen.

Win kaarten bij Radio Oost

Van zondag 28 juli t/m vrijdag 2 augustus zijn maar liefst 12 passe-partouts voor het popfestival te winnen. Tevens krijgen de winnaars toegang tot de tent waar de artiesten zijn en hebben de kans ze te ontmoeten. Op zondag wordt in het radioprogramma Overijssels Glorie het spits afgebeten. Van maandag t/m vrijdag kunnen luisteraars in Goeiemorgen Overijssel de overige entreebewijzen inclusief Meet&Greet bemachtigen. Om kans te maken moet gebeld worden met 074 – 2 456 665 en moet het juiste antwoord worden gegeven op de quizvragen die in de programma’s te horen zijn.

Livestream

De organisatie van het Dicky Woodstock Festival verzorgt samen met RTV Oost een livestream tijdens het popfestival op donderdag, vrijdag én zaterdag met sfeerimpressies van het Dicky Woodstock Festival terrein. Deze livestream is op de website van RTV Oost te bekijken.

Dicky Woodstock Popfestival

Op het Dicky Woodstock Popfestival treden onder meer Peter Pan Speedrock, Handsome Poets, Fragment, Queenmania, Papa di Grazi, Normaal, Ali B, Armand, Bogey and the Longhorn en Mannenkoor Karrespoor op. Drie dagen lang treden maar liefst 40 bands in vier tenten op. Het festival blikt terug op 25 jaar Dicky Woodstock waarbij naast grote namen dit jaar ook bekende regionale bands van weleer hun opwachting zullen maken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.