Nieuws

Beschoten kat Losser toch geopereerd na giften publiek

De kat in Losser waarvan de staart geamputeerd moet worden omdat het dier is beschoten, wordt toch geopereerd. De eigenaar heeft na een noodkreet gisteravond veel hulp aangeboden gekregen.
De kat was maandagavond beschoten en had een grote wond bovenin de staart. Maar de eigenaar heeft geen geld om de operatie van zo'n 200 euro te betalen. Ze deed via social media en zelfs met een advertentie via Marktplaats een oproep, waarin ze vroeg om iemand die de kat gratis wilde overnemen en de operatie wilde betalen.

Financiële hulp

Via social media en via reacties op Facebook en de website van RTV Oost kwamen zoveel reacties van mensen die de eigenaresse wilden helpen dat ze heeft besloten om de operatie gewoon te laten doen. Vanmorgen neemt ze contact op met de dierenarts om de boel te bespreken, maar de kat lijkt dus gered.
Enschedeër Kees Kalsbeek heeft inmiddels toegezegd de rekening van de dierenarts te betalen. Toen hij hoorde van de noodkreet uit Losser besloot hij contact met de eigenaren van de kat op te nemen.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.