Nieuws

Veel optredens Jeffrey Spalburg in regio met 'Hengelo-o-o'

Jeffrey Spalburg in de videoclip
Jeffrey Spalburg in de videoclip
Cabaretier Jeffrey Spalburg uit Hengelo treedt de komende tijd verschillende keren op in de regio. Er is veel belangstelling voor hem vanwege zijn succes met de zomerhit 'Hengelo-o-o'.
Hij trad al op tijdens Tropical Night op 13 juli in Hengelo, dat was min of meer spontaan omdat hij er toch was voor een interview met RTV Oost. Donderdagmiddag treedt hij om 13.00 uur op bij de MediaMarkt op Westermaat Plein in Hengelo en donderdagavond in Enschede om 22.00 uur tijdens Summer Sounds.

Speciaal voor bezoekers uit Hengelo

Het optreden in Enschede is opvallend, omdat de gemeente eerder een oproep deed voor een Enschedese variant op het succesnummer van Spalburg. Volgens de organisatie is het optreden speciaal voor de bezoekers uit Hengelo. Tijdens Summer Sounds treden allerlei Nederlandstalige artiesten op.
Na Enschede gaat Jeffrey door naar het festival Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Het festival had hem eind vorig jaar al vastgelegd voor de Theatertent, maar speciaal vanwege het succes met 'Hengelo-o-o' komt er nu een extra reggae-optreden met Jovink en de Voederbietels.

Summer Square

In september komt Jeffrey Spalburg nog een keertje naar zijn geboorteplaats Hengelo voor een optreden tijdens het popfestival Summer Square op het terrein van de Bataafse Kamp. Andere artiesten die daar optreden zijn onder anderen Kensington en Nielson.
De videoclip van het nummer is op YouTube al zo'n 700-duizend keer bekeken. Afgelopen weekend was het nummer de hoogste nieuwe binnenkomer in de Dutch SingleTop 100. Het nummer kwam op plek 16 binnen. Jeffrey woont in Amsterdam, maar is de komende tijd dus geregeld in zijn geboortestreek.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.