Nieuws

90-jarige vrouw ligt hele dag op vloer van woning in Delden

Politie vindt bejaarde vrouw op vloer van woning
Politie vindt bejaarde vrouw op vloer van woning
Een 90-jarige vrouw heeft vandaag de hele dag op de vloer van haar woning gelegen. Een vrouw uit Borne, die met haar gezin langs het huis fietste, 'voelde' dat er iets mis was en bracht redding.
De vrouw uit Borne belde het alarmnummer 112. Wijkagent Gijs de Jager reageerde op de melding. "De vrouw uit Borne zei dat ze vaker langs het huis fietst", vertelt hij. "Dat huis staat in het toeristische buitengebied van Delden, in Twickel. Zo'n dertig meter van de weg af."
De Jager: "Ze vertelde dat het deze keer anders was, toen ze met man en twee kinderen langs het huis fietste. Omdat ze het niet vertrouwde keek ze door het keukenraam. Ze zag twee benen onder de keukentafel uitkomen." Daarna belde ze snel 112.
Om binnen te komen moest de politie een deur van het huis forceren. De bejaarde vrouw was aanspreekbaar. "Ambulancepersoneel heeft haar onderzocht", vertelt De Jager, "maar ze wilde absoluut niet mee naar het ziekenhuis." Dat bleek ook niet nodig. "Ze maakt het goed."
De vrouw wist niet meer hoe ze op de grond terecht was gekomen. "Ze heeft er vanaf 8.00 uur tot ongeveer 18.15 uur gelegen", zegt De Jager.

Tweet politie Hof van Twente:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.