Betaald voetbal

GA Eagles huurt aanvaller Joey Godee

Joey Godee wordt voor een jaar gehuurd door GA Eagles. De aanvaller komt over van Cercle Brugge, waar hij vorig jaar samenwerkte met trainer Foeke Booy. Eerder werkten ze ook al samen bij Sparta.
Godee stond ook na het faillissement van AGOVV al in de belangstelling van Go Ahead, maar toen koos de aanvaller uit Utrecht voor het financieel aantrekkelijke avontuur in België. Bij Cercle Brugge speelde Godee, die nog een doorlopend contract heeft, afgelopen seizoen slechts zeven duels.

Booy blij met Godee

"Een welkome versterking", zegt Booy. "Joey Godee heeft ervaring op het hoogste niveau en kan zich nog verder door ontwikkelen. Hij is op meerdere posities inzetbaar, ook in het centrum van de aanval. Godee is een speler die past bij Go Ahead Eagles. Ik weet dat de club al eerder heeft geprobeerd hem te halen. Mooi dat het nu gelukt is."

Nieuwe keeper

GA Eagles is nu nog op zoek naar een nieuwe keeper. De Deventer club hoopt Eloy Room te huren, maar de onderhandelingen verlopen stroef. GA Eagles overweegt nu ook om een doelman in het buitenland te strikken. Erik Cummins is voorlopig de eerste doelman.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.