Heracles Almelo wint van Getafe in laatste test

Heracles Almelo heeft de laatste oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen gewonnen. In het Polman Stadion werd het Spaanse Getafe met 1-0 verslagen.
In het eerste bedrijf speelde Heracles onrustig en hadden de bezoekers de beste kansen om op voorsprong te komen. Remko Pasveer hield zijn doel echter knap schoon. Vlak na rust kreeg Bryan Linssen namens Heracles de grootste kans van de wedstrijd. Maar de aanvaller, die overkwam van VVV-Venlo, trof doelman Jordi Codina op zijn weg. In de 69ste minuut kwam Heracles, dat wat feller speelde, op voorsprong. Aleksei Kangaskollka reageerde attent op een miscommunicatie in de Spaanse defensie. Daarmee besliste de nieuwe spits het duel.