Betaald voetbal

GA Eagles sluit voorbereiding af met nederlaag

Go Ahead Eagles heeft in de laatste wedstrijd van de oefencampagne haar eerste nederlaag geleden. In Bathmen werd met 1-2 verloren van het Turkse Sivasspor.
Onder toeziend oog van de nieuwste aanwinst Joey Godee startte GA Eagles sterk aan het duel. Mogelijkheid waren er voor Lambooij, Antonia en Schmidt, maar allen hadden het vizier niet op scherp staan. Omdat Sivasspor in aanvallend opzicht weinig in te brengen had in het eerste bedrijf, was de ruststand derhalve 0-0.
Na rust ging het duel gelijk op. Zowel Sivasspor (via Ener) als GA Eagles (via Antonia) kreeg een grote kans, maar faalden oog in oog met de doelman. Na ruim een uur spelen kwam GA Eagles dan toch op voorsprong. Jeffrey Rijsdijk rondde een prima aanval af. Na de openingstreffer nam Sivasspor het heft in handen. De ploeg van trainer Roberto Carlos oogde mede dankzij de vele wissels fitter en dat resulteerde in twee doelpunten. Dankzij twee goals van Burhan Eser in de slotfase trok Sivasspor alsnog aan het langste eind: 1-2.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.